Karin Sibani

karin_portrait

Karin Sibani

Adm. Direktør og Partner

. ksi@isuplus.dk

. 20 47 99 13

Karin Sibani har en humanistisk kandidatgrad og har i mange år beskæftiget sig med udvikling af det kommunale velfærdsområde.

Blandt Karins spidskompetencer er en stor viden omkring det brede socialområde fra mange års ansættelse i en kommune samt erfaring fra bl.a. psykiatrien i Californien, USA. Hun har desuden arbejdet med Offentligt-privat samarbejde og internationale akkrediteringsmetoder, som har givet inspiration til hvordan der kan skabes sammenhænge mellem serviceniveau, ressourcer og indsats til gavn for slutbrugeren.

Karin arbejder med dialogbaserede samarbejdsmodeller og konceptudvikling på ældreområdet, børn-og ungeområdet samt på det specialiserede socialområde, (handicap- og psykiatriområdet og snitfladerne til arbejdsmarkedsområdet), på forvaltningsniveau og på institutionsniveau.

Hun er en højt kvalificeret proceskonsulent, underviser og foredragsholder med en omfattende erfaring i projektledelse.

I sin fritid går Karin op i kompliceret madlavning, blomster og indviklede strikkemønstre til børnebørnene. Hun er aktiv i kriseorganisationen Man-fred og er værtsfamilie for en ung mand fra Eritrea.